359° TENNISKAMP TRAIN, LIVE AND PERFORM OP HET NTC

359° TENNISKAMP TRAIN, LIVE AND PERFORM OP HET NTC

€ 250.00

TRAIN, LIVE AND PERFORM op het NTC de Kegel !

Het 3 daags tenniskamp is voor Tenniskids in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Het programma richt zich op kinderen die helemaal gek zijn van tennis en het leuk vinden om met andere kinderen trainen.

We verwachten veel fanatieke Tenniskids in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Het programma richt zich op kinderen die helemaal gek zijn van tennis en het leuk vinden om met andere prestatieve kinderen te willen trainen en spelen. Trainen en wedstrijden spelen op het NTC waar ook onze Nederlandse toptennissers trainen. Wie weet kom jij Robin Haase of Kiki Bertens wel tegen!

Start en brengen : woensdag, 6 mei, 8:15– 8.30 uur, kinderen dagelijks brengen naar NTC De Kegel.

Einde en halen : vrijdag, 8 mei, 17.30 - 18:00 uur, kinderen dagelijks ophalen bij NTC De Kegel.

Het thema is Train, Life and Perform ! Dit kamp is gericht op kinderen die ambitieus zijn en graag willen tennnissen en zichzelf uitdagen en willen meten. Kinderen die het mooi vinden om intensief te trainen en het mooi vinden om wedstrijden te spelen. Daarbij gaan we voor een holistische werkwijze waarbij we ons ook richten op de andere factoren die te maken hebben om progressie te maken. Tevens richten we on op het breed opleiden van de motorische ontwikkeling van kinderen dmv ASM methode.

Wat moeten kids meenemen: Voldoende sportkleding/tennisspullen /binnen en buitenschoenen, droge/schone kleding/springtouw/bidon

Voeding : Wij willen de ouders vragen de kinderen goed te laten ontbijten Wij zorgen voor gevarierde en gezonde lunches, drankjes en snacks. Speciale  voeding is ook geen probleem, mits vooraf opgegeven.

Begeleiding: De week zal worden begeleid door de trainers/stagiaires van 359° Tennisorganisatie.

VEILIGHEID : Alle docenten zijn in het bezit van KNLTB Licentie en zijn in het bezit van verklaring omtrent goed gedrag. Bij elke groep is minimaal 1 begeleider/docent aanwezig. Al het aanwezige personeel heeft telefoonnummers van ouders.

EHBO/AED : Aanwezig op complex.

Kosten : € 250,00 of € 90,00 voor losse dag

Inschrijven/aanmelden voor 30 april 2020.

Vragen : louis@359.tennis

 

 

Aantal

Aanvullende informatie

Niet bekent
Niet bekent
Nog niet bekend
zomer 2020
N\A
0 Vrije plaatsen
06 mei 2020
0 Dagen:
Wednesday
01:00-01:00

Coach nog niet bekend